När du träna din hund, måste du ge honom daglig träning. Detta innebär att du måste få honom ur sin komfortzon och träna honom på vad han kan eller inte kan göra. Den Maj inte bli mycket populär utom daglig bildning kanna hjälp du på många väg lika brunn så tillverkningen honom en bättre sällskapsdjur.

Först och främst måste vi börja med grunderna som koppel utbildning till exempel. Försök till få din hund till sitta stilla fördriva tiden han er ute inne om rum. Du kan behöva klappa honom ett tag tills han förstår att han måste stanna där han är. Om du försöker jaga honom så kör du bort honom från dig. Det finns många olika saker som du kan lära din hund. Han kommer att uppskatta dig och kan även lära sig några knep när du ber honom att göra det. Om du får honom att sitta när han är utanför då det innebär att han kommer att stoppa den tid han är på gården och du kan berömma honom. När han gör detta tillräckligt ofta då kan du börja få honom att göra det när du går runt ditt hus. Den nästa sak du behov till veta omkring koppel bildning är till göra säker så pass din hund veta vad du vilja till gör framför du kalla honom eller lämna honom koppel.  Framför du använda din hund som en tjänst hund eller till hämta något, göra säker så pass du koppel honom riktig så så pass han icke få alltför uppeggad. Det är ett ganska svårt jobb att träna en hund när han är riktigt nervös.

Träna lydnad

Ett sätt att se till att du lär din hund är att använda upprepning. Låt honom inte ta ett enda steg utan ett kommandoord innan du ger honom kommandot. När han vet vad du vill, då är du redo att lära honom det rätta sättet att använda koppel. Till undervisa din hund till sitta, du vara till ge honom befallningen till sitta på hans äga, och då stå stilla fördriva tiden han sitter. När han får veta att kommandot inte betyder att han måste sitta i ditt knä då du kan lära honom kommandon som sitta, ner, stanna och komma. För koppel utbildning, du måste sätta koppel på din hund först och sedan upprepa efter honom. Kom ihåg att det är mycket viktigt att du berömmer honom när han har gjort ett bra jobb. Det är ingen idé att kritisera din hund om han inte gjorde ett bra jobb. Du kan enkelt lära honom hur man går i koppel, men det måste användas på rätt sätt. Det är alltid bättre att lära honom med en leksak snarare än att försöka disciplinera honom med munnen.

Kom ihåg att du ska ha din hund ut varje dag, varje timme, och ta ut honom i din bakgård för att göra saker på en daglig basis. Till exempel kan han få gå ut på morgonen och ta en promenad, och sedan tillbaka igen på natten. Använd den här daglig rutin till hjälp din hund till lära sig mer och hjälp honom bli en god medlem om din familj.

larsinilsson.se finns en rad information om träning.

Daglig träning för din hund