Det är inget nytt att allt fler handlar varor på nätet. Sedan internetanvändningen tagit fart har företag i alla tänkbara inriktningar valt att jobba med ehandeln. Utbudet som erbjuds till konsument är väsentligt mycket bättre än i fysiska butiker, samtidigt som man kan minimera lokalkostnader och geografiska hinder.

”En annan fördel med ehandel är priserna. Ofta bedrivs ehandel endast på nätet, vilket innebär att kostnader som lokalhyra, löner till butikspersonal med mera inte finns. Det leder ofta till att man kan ge lägre priser på sitt sortiment. Ehandel har fördelen med att det räcker med att ha ett lager, men det är inte alla som ens har det. Det finns de som bedriver ehandel, men med andras produkter.” Se om ehandel här.

Skor på nätet

Bland de många skor som går att finna på nätet har Nike blivit en stor vinnare. Många söker bättre priser på bra varor. Det är ett av världens kändaste varumärken alla kategorier och sponsrar flera av världens största idrottsstjärnor och lag. Världens snabbaste man genom tiderna Usain Bolt sprang i Nike-skor, världens bästa fotbollsnation genom tiderna är det Brasiliens landslag och deras tröjor pryds av att Nike-märke. Amerikanska basketlandslaget och många, många fler. Ytterligare om skor finns på denna sida.

 

Handel online