Det finns alternativ till helgresor till Wien eller Paris för de som vill komma bort och rå om varandra en stund. Man behöver inte ens åka utanför landets gränser! När allt fler resmöjligheter finns tillgängliga, och behovet av tid med sin bättre hälft är stort, kanske det är naturligt att man åker så långt man kan under den helg man har tillsammans. Dock kan man enligt konferenssidor få allt man kan önska sig även om man håller sig närmare hemorten. En av möjligheterna handlar om att hitta en plats som ligger bortanför städerna man kan sedan år tillbaks och istället fokusera på hotell och restauranger i naturnära omgivning!

Weekend på konferensanläggning

Många av Sveriges konferenshotell och anläggningar runt omkring, är mycket uppskattade för sin arkitektur, mat, vinkällare och omgivning. Här kan man enkelt försvinna bort från omvärlden tillsammans med sin partner och få en helhetsupplevelse värdig jämförelse med allt ifrån Italien till Rom. Det är nu relativt många anläggningar som valt att bjuda in privatpersoner när de flesta konferensgäster redan lämnat anläggningen.

När man vill hitta bra hotell att boka in sig vid, kan man utgå ifrån omgivning, utbud eller vad man nu tycker är viktigt för att det hela skall kännas rätt. Flera beskrivningar av de olika hotellen finns tillgängliga, och i topp är de med fokus på avkoppling, mat, SPA och natur. Kanske finns det möjlighet att resa bort för en stund redan om några veckor? Med bra kommunikationer kan man snabbt anlända och behöver inte lägga all tid på att färdas från en punkt till en annan. Istället kan man fokusera på att rå om varandra.

Romantisk herrgårdsweekend