Ett bra sätt att uppleva Sverige är att bo på en herrgård. Detta boende har en avslappnad atmosfär och bra service som är säker på att du njuta av din vistelse så mycket som vi gör. Njut av din vistelse på någon av Sveriges herrgårdar. Herrgården är unik eftersom den erbjuder flera platser för dig att välja mellan. Du kan bo i en av de fyra restaurangen eller de andra fyra om du har pengar att göra det.

I boendet ingår det en 3-rätters middag som kommer tillfredsställelse som måltid som serveras på herrgården. Du kan njuta av utsökt italiensk mat, fisk och chips eller till och med den bästa maten på menyn på gårdens kafé. Resa Sverige med din partner så kan du hitta den perfekta smekmånad paket. Många smekmånad paket erbjuds och de kommer att garantera den perfekta romantiska tillflyktsorten.

Familjesemester kommer du att kunna hitta den på Herrgården. Detta boende ligger intill det roliga naturområdet. Det är också en kort bit från det underbara bruksorten. Herrgården är tillgänglig för grupper att hyra för sin gruppvistelse. Detta är ett bra sätt att föra din grupp tillsammans och tillbringa lite tid tillsammans i en unik miljö. Grupper av alla storlekar kommer att njuta av herrgårdens familjerum för en underbar familjevänlig plats att fira.

Miljön och omgivningarna

Ett annat underbart inslag i herrgården är dess läge vid kusten, där den otroliga stranden ligger bara några steg bort. Det finns en härlig atmosfär för din dagsutflykt till stranden. Området är säkert och välskött. Så ta en dagstur för att njuta av ett dopp och ett bra mellanmål. Resa Sverige med barn? På herrgården kan du bo med ett barn. Du kommer att njuta av den stora lekplatsen, poolområdet, den inhägnade och fullt upplysta lekplatsen, TV-rummet med surroundljud, flera lekplatser och vardagsrummet. Allt detta kan du njuta av under din vistelse på herrgården. Det är ett fantastiskt familjevänligt hotell som har en fantastisk meny och en mycket bra atmosfär. Gör dig själv en tjänst och ta din familj ut för att fira ett speciellt tillfälle eller njuta av lite kul.

Café är perfekt för dem som vill ha sin frukost och te på samma gång. Det ligger i centrum av hotellet. Det finns också en eldstad utomhus för dig som vill sitta ute i den varma morgonsolen. Dessutom kan du njuta av några bra grill och dricka mycket varm choklad medan du kopplar av. Din speciella person kommer att älska denna typ av boende. Du kommer gärna tillbaka igen för din vistelse på Herrgården. Det är ett utmärkt val för dem som letar efter en minnesvärd vistelse i ett vackert, säkert läge i ett bra hotell.

Är du intresserad av resor är denna sida reseda.se värd att besöka.

Weekend på en svensk herrgård