Om du är uttråkad med den klädsel din fåtölj har, prova att klä om den. Genom att följa några enkla steg kan du förvandla din slitna fula fåtölj till en fräsch möbel .

Innan du börjar klä din fåtölj, bör du bestämma vilken typ av utseende du vill att det ska ha och hur du vill att det ska se ut från ett elegant sätt. Vill du att det ska vara elegant och professionell, eller informell och sexig? Vad sägs om professionell och avslappnad, eller elegant och avslappnad?

Först måste du bestämma dig för vilken typ av fåtölj du vill klä om, du måste välja en vilken typ av tyg som passar fåtöljen. Du bör också matcha stilen på fåtöljen med övriga inredning.

Nästa steg är att köpa tillbehör för att klä om din fåtölj. Först måste du hitta verktyg så du kan plocka bort det gamla tyget och spik som finns. Dessa kommer att ge fåtöljen ett nytt utseende som den gör  att du kommer använda den mer. För att ytterligare ge din fåtölj det utseende du vill ha, bör du köpa en fotpall. Dessutom kan du köpa en kristall eller en tenn prydnad för din fåtölj så att den har en chic look.

När du har hittat rätt tyg för din fåtölj, är du redo att ta ut den ur mörkret och in i ljuset. Lätta utseendet på din fåtölj genom att måla den. Detta är det enklaste sättet att klä en fåtölj. Om du vill lägga till en touch av glamour till din fåtölj, kan du måla en av dina favorit kläder på fåtöljen med hjälp av en stencil eller pensel. Tänk på att detta kan vara mycket dyrt, så det är bäst att försöka hitta några andra alternativ.

Slutligen, när du har valt en fåtölj som du kommer att använda varje dag, kan du placera din fåtölj på vald plats genom att lägga till en prydnadskudde och en läslampa . När du är klar kan du ta bort din fåtölj byrå och sätta på några fina höga klackar för att slutföra utseendet. Du kan även ändra din frisyr och tillbehör för att göra det mer fantastiskt.

För mer inrednings tips besök denna sida mobeldesigner.se.

 

Klä om favorit fåtöljen