Det finns många anledningar till att Sverige har ett bra näringslivet. Placeringen av landet, dess mångfald, dess kulturella värden, och dess natursköna är bara några. Dessa skäl tar dock inte hänsyn till att handel och industri i Sverige som också är ett utmärkt resmål för semesterfirare.

Handel och industri i Sverige är ett otroligt och mångsidigt sätt att göra affärer. Majoriteten av företagen  i landet fokuserar på handel men även den svenska industri  går bra. Oavsett om det är de fantastiska bergsfjordarna, eller kusterna, finns det ingen brist på saker att göra här.

Handel och industri kan spåras tillbaka århundraden i Sverige. Faktum är att de en gång var en del av det imperium som var känt som Sverige. Nu är landet en av världens rikaste nationer, och handel och industri är ryggraden i dess ekonomi. Några av de stora företagen är Volvo, Skanska, Ikea samt flera där affärsgrunden lades i landen innan en expansion av marknaden med  kunder i utlandet.  Sverige har en lång hantverkstradition som möjliggör handel. Att lära sig om lokala hantverk och få se de olika regionens lokala arkitektur.

Industri  i Sverige där det skogbeklädda landskap utgör produkten i pappersindustrin. Skogsindustrin är viktigt för Svensk handel, där även dom älvarna i norr producerar elektricitet.  Besökare kan välja att vandra upp till en lantlig plats, eller gå till ett kustområde. Var och en av dessa platser är perfekt för människor som vill ha en avkopplande semester.

Sveriges huvudstad, Stockholm, har Kista Science park samlat företag på ett och samma ställer för att kunna gynna varandra.

Besök denna sida digitalstrategist.se för mer om näringslivet.
Svensk handel och industri